Webshop løsning

2 år siden |  0 comments  |  Blog

Den hotteste webshop løsning lige nu hedder Shopify. Det er oprindeligt en canadisk cloud-service der nu går sin sejrsgang over hele verden. Shopify bliver valg af så mange (også mange danske butikker) da det:
  • er nemt at komme i gang med
  • er nemt at sætte op
  • ikke kræver teknisk viden
  • har 14 dages gratis prøveperiode
Se videoen nedenunder for en længere beskrivelse af systemet, eller gå direkte til Shopify og se nogle af de mange fede webshops der er derinde. I videoen her kan du se hvordan man kommer i gang med at lave sin webshop, og hvordan Shopify fungerer som webshop løsning.

Der er en lang række fordele ved at bruge Shopify som webshop løsning - og her kan du se nogle af dem:


Shopify er cloudbaseret.

Det betyder kort og godt at du ikke behøver bekymre dig om noget som helst af det tekniske. Det er ellers tit den store udfordring når man har en webshop, for man skal tænke på ting som oppetid, hurtighed, cache, sikkerhed, opdateringer og meget andet der kan give webshopejere uden en IT-afdeling grå hår i hovedet. Hos Shopify ordner de alt det for dig, så du skal bare tænke på at gøre det du er bedst til - at sælge produkter.

Du sparer webbureauet.

Det er så nemt at komme i gang med shopify at alle kan finde ud af det, og selv design og lidt mere avancerede tekniske ting er lige til. Design foregår lidt ligesom man kender det fra en wordpress hjemmeside, at man kan købe temaer (eller finde gratis temaer) som man så kan aktivere, og så skifter hele shoppen udseende. De her temaer kan man så tilpasse som man vil efterfølgende. Det samme gælder de teknisk avancerede ting. Shopify har en stor markedsplads for alle mulige forskellige plugins som kan løse alle problemer, og der er helt sikkert allerede et plugin der kan gøre det du allerede vil.

Det er billigt at starte.

Shopify vil gerne have at du får en masse salg og tjener en masse penge - og når du gør det vil de også gerne have deres bid af kagen. Men i starten, når du ikke omsætter for så meget, så skal du heller ikke betale særligt meget. Det betyder rigtig meget for en af de vigtigste ting når man starter ud som webshopejer er at sørge for at holde styr på sine udgifter, og her er det rigtig rart at kunne konvertere faste udgifter til en variabel omkostning, og det kan du med Shopify.

Du kan prøve det af gratis.

Du får 14 dages gratis prøveperiode til at se om du finder dig hjemme i systemet - gør du det er det super og du kan skifte til deres billige plan, gør du ikke, jamen så kan du bare lade være med at tage pungen op af lommen og så er du blevet det klogere uden at det har kostet dig en krone.

Du kommer hurtigt i gang.

Hvis du går i gang med at kigge på Shopify nu kan du i princippet have dine første salg om et par timer - så hurtigt går det at sætte dine produkter og dit design op (se selv videoen) Har du spørgsmål til det at vælge webshop løsning så stil dem her, så forsøger vi at besvare dem så godt vi kan :-)

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

6 måneder siden

Pas godt på elektronikken og andre skrøbelige ting under flytning

Er du i gang med et flytteprojekt? Uanset hvilken type flytteprojekt, du er undervejs med, er der mange ting at have med i overvejelserne. Planlægning er enormt vigtigt for at sikre sig, at flytningen forløber så gnidningsfrit som muligt. Er du e...

7 måneder siden

5 gode grunde til at flere vælger at købe deres tøj online

Rigtig mange danskere er begyndt at handle rigtig meget online. Nyere tal fortæller, at internethandlen er steget meget i løbet af de sidste år. Og blandt andet tøj er én af de ting, som vi er begyndt at købe og få sendt hjem. Det er der faktisk fler...

8 måneder siden

5 gode råd til dig der skal købe elektronik

Er det ved at være tid til at opgradere dit elektroniske udstyr? Skal du derfor ud og kigge efter nye højtalere, en ny computer, et nyt TV eller lignende? Så kan du med sikkerhed drage fordel af at læse følgende 5 gode råd til dig, der skal foretage...