Revisorerne har flyttet regnskabet online

Revisorerne har flyttet regnskabet online

Slut med at udarbejde regnskaber lokalt på én computer! Du kan risikere at miste det hele, hvis enheden brækker ned. Samtidig er du afhængig af denne ene enhed for at kunne udføre arbejdet med dit regnskab. Det er derfor blevet meget populært at udarbejde regnskab via et online regnskabsprogram, som gemmer alle data i skyen. På den måde har du altid adgang til regnskabet, uanset hvor du befinder dig.
Tag for eksempel udgangspunkt i Dinero, som er et online regnskabsprogram. Her findes der mange features, som gør regnskabet mere overskueligt, og som sparer dig for en masse tid i forbindelse med hverdagens bogføring.
Nogle features, som bør fremhæves er:

 • Overblik og statistik over årets drift
 • Online fakturering
 • Gem alle bilag med en app, så snart du modtager dem
 • Automatisk kontohjælp
 • Online support hele året rundt
 • Nemt og overskueligt momsregnskab

Økonomisk overblik

Man kan nemt komme til at føle sig presset, hvis man mangler økonomisk overblik i sin virksomhed. Med det online regnskabsprogram kan man hele tiden holde et godt overblik over den økonomiske situation. Al bogføringen samles til et let og overskueligt regnskab, hvor man blandt andet hurtigt kan få overblik over følgende poster:

 • Indtægter
 • Udgifter
 • Skyldig moms
 • Nedtælling til momsafregning
 • Årets resultat
 • Betalingsdato for regninger
 • Balancesum

Det er derfor nemt at justere sin strategi, på baggrund af de posteringer som er bogført.

Send fakturaer nemt og hurtigt

Som erhvervsdrivende sender du formentlig en masse fakturaer ud til kunderne. Disse fakturaer kan oprettes gennem det online regnskabsprogram. Her kan man se, om kunden har modtaget den. Samtidig kan man med blot ét klik sende en rykker eller i værste tilfælde sende den videre til inkasso. Det er muligt at designe sin egen faktura, så den bliver personlig og afspejler virksomheden.

Aldrig mere mistede bilag med smart app

En meget tidssparende og praktisk feature er muligheden for at gemme kvitteringer og bilag. Med en app til din Smartphone tager du blot et billede af en kvittering, når du får den. Herefter uploades kvitteringen til skyen, hvor du eller din revisor kan bogføre den ved lejlighed. På den måde er kvitteringen gemt med det samme, så du ikke risikerer at miste nogle vigtige bilag, som kan trækkes fra i SKAT.

Bliv guidet på baggrund af andres bogføringer

En anden smart feature ved Dinero er Dinero Crowd. Hvis du er typen, der bogfører dine egne bilag, kan du måske nikke genkende til følelsen af at blive i tvivl om, hvilken konto et bestemt bilag skal bogføres på. Dinero Crowd har den funktion, at den foreslår hvilken konto et bilag skal bogføres på. Ud fra navnet på bilaget vises eksempler på hvordan andre brugere har bogført lignende bilag. Det gør det nemt for den erhvervsdrivende selv at udarbejde regnskabet, eller udarbejde mere selv end ellers.

Online support 365 dage om året

Er du i tvivl om noget vedrørende bogføring og regnskab, kan du få online support fra 9-22 hele året rundt. Du har derfor altid en ekspert ved hånden, som ikke kræver betaling pr. rådgivning. Det kræver blot, at du er Dinero Pro bruger. Dette er en meget billig løsning sammenlignet med, hvis du skal have en revisor til at udarbejde hele regnskabet fra bunden.

Indberet momsregnskabet på få minutter

Som erhvervsdrivende skal der som bekendt udarbejdes momsregnskab nogle gange årligt. Når bogføringen er på plads i det online regnskabsprogram, kan momsregnskabet udtrækkes ved hjælp af et enkelt klik. Dette kan spare dig for oceaner af tid, som du i stedet kan bruge på at tjene flere penge. Det kræver selvfølgelig, at du har en vis selvdisciplin og sørger for jævnligt at bogføre dine bilag. Der er derfor rigtig mange gode grunde til at flytte regnskabet online i stedet for kun at have det lokalt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.