Optimer effektivitet på arbejdspladsen med Microsoft

Optimer effektivitet på arbejdspladsen med Microsoft

Den moderne arbejdsplads er under konstant udvikling, hvilket stiller nye krav til den måde, vi arbejder på. Fleksibilitet er nøgleordet for den moderne arbejdsplads, der i højere grad er kendetegnet ved flydende arbejdstimer og mobile arbejdspladser. For at kunne opretholde sin produktivitet og resultater må en virksomhed derfor også have det rette IT-udstyr, der er skræddersyet de nye arbejdsformer.

Microsoft-produkter til din virksomhed 

Microsoft er en af de største udbydere af nye produkter og IT-løsninger, der er tidssvarende og udviklet særligt til den moderne arbejdsplads. Blandt Microsofts store udbud af IT-udstyr kan fremhæves den højtpræsterende duo, Microsoft 365 og Surface-produktlinjen, der er udviklet med henblik på, at hardware og software taler bedst muligt sammen. 

Er din virksomhed i færd med at optimere deres IT-løsninger, kan du læse mere om Microsoft 365 og gå på opdagelse i det store udvalg af Microsoft produkter til erhverv

Hvorfor vælge Microsoft 365?

Microsoft 365 er en clouddrevet produktivitetsplatform, der kan tilkøbes som abonnement. Gennem abonnementet får man adgang til de nyeste produktivitetsapps som Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneDrive, Teams m.m. Microsoft 365 er tilgængelig til både PC, Mac, tablets og telefoner, hvilket giver virksomheder stor fleksibilitet og mulighed for at arbejde mobilt. 

En af de store fordele ved et Microsoft 365-abonnement fremfor et alternativt engangskøb er, at apps automatisk opdateres, så man altid får de nyeste opgraderinger, så snart de er tilgængelige.   

Microsoft Surface skaber nye muligheder

Microsoft 365 er særligt kompatibelt med Microsofts Surface-produkter, som giver brugere mulighed for at skabe, kommunikere og samarbejde mere effektivt. Microsoft Surface optimerer den moderne arbejdsplads med krav om fleksibilitet, da man kan arbejde på farten, i udlandet og hjemmefra samtidig med, at man samarbejder virtuelt med sine kollegaer. 

Med et Surface-produkt får man høj ydeevne med avancerede features så som Surface Pen, PixelSense-skærme, 3D PowerPoint og samarbejdsværktøjer i Skype og Teams, der giver nye muligheder for kreativt design og samarbejde. 

Styrk din virksomheds effektivitet med Microsoft

Ved at kombinere Microsoft 365 med et Surface-produkt får du en stærk duo, som er udviklet til at optimere effektivitet på en digital arbejdsplads. Faktisk viser en undersøgelse foretaget af analyseinstituttet Forrester, at en virksomhed med Microsoft 365 på et Surface-device kan optimere effektiviteten af kommunikation og arbejdsflow med en øget produktivitet på over 12 %, hvilket kan omsættes til 5 frigjorte timer om ugen. 

Er din virksomhed på udkig efter den rette IT-løsning til den moderne arbejdsplads, kan det altså være fordelagtigt at overveje en kombination af Microsoft 365 og Microsoft Surface. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.