Mobiltelefoner til ældre? Med Doro er det intet problem

ældre

6 måneder siden |  0 comments  |  Blog

Vil du gerne have en mobiltelefon, som er nem at håndtere? Eller har du en mor eller far, som endnu ikke er kommet med på mobilbølgen? Så kan du hente hjælp i denne artikel, som vil fremhæve fordele ved mobilen og give en ide til, hvilken mobil I bør vælge.

Først og fremmest vil vi kigge på, hvilke fordele der kan være ved at anskaffe en mobiltelefon til ældre.

Vidste du for eksempel at ældre mennesker ser mere positivt på mobilen end unge mennesker gør? Mere end 80% af danskere, som har en alder, der overstiger 55 år, mener at mobiltelefonen er med til at gøre dem mere sociale.

Denne stigning i de sociale elementer finder både sted blandt venner, hvor begge parter er ældre, men det finder i høj grad også sted blandt familiemedlemmer. Det giver nemlig øget mulighed for at kommunikere med sin familie og venner fra alle steder.

Mobiltelefonen kan også fungere som en livline. Langt de fleste ældre personer, som endnu ikke har en mobil, er afhængige af deres fastnettelefon. Denne afhængighed kan være angstprovokerende og utryghedsskabende for den ældre. For noget af det som mange ældre frygter, så er det at falde. At falde og ikke kunne rejse sig. I det tilfælde er fastnettelefonen ikke til meget hjælp. Har den ældre derimod en mobiltelefon er trygheden, sikkerheden og livlinen lige ved hånden. Er livlinen en Doro er ældre også sikker på at kunne finde ud af at håndtere den.


Doro klaptelefon – smart og nem
Eftersøger du en klaptelefon, som er nem at anvende, og som giver en brugervenlig oplevelse? Så bør du overveje at anskaffe en Doro klaptelefon. Denne telefon er utrolig smart, og den er simpel at anvende til blandt andet opkald og SMS’er. Klaptelefonen er også udstyret med et kamera, som indeholder blitz, således at du altid er klar til at eviggøre specielle øjeblikke. Med en sådan mobil har du nemlig altid kameraet lige ved hånden.

Du kan anvende denne smarte telefon ligegyldigt, hvor du befinder dig, og med Doro klaptelefonen er der aldrig brug for hjælp, alle kan nemlig anvende den.


Alle kan anvende en Doro mobiltelefon
Doro har fremstillet en række af forskellige mobiltelefoner. Nogle af dem har lidt flere funktioner end andre, men en ting er helt sikker, alle kan anvende en Doro mobiltelefon, det handler blot om at komme i gang.

Rækken af forskellige modeller giver også en stor valgfrihed, således at du kan købe præcist den mobil, som du mener, der vil være det bedste match til dig.

Så hvis du gerne vil have en mobil, som passer perfekt til den ældre generation, så kan du have stor glæde af at anskaffe dig en Doro mobiltelefon.

Modellen vælger du selv, og lige meget hvilken du vælger, så vil den helt sikkert gøre dig mere social, og den kan være med til at gøre din hverdag en hel del nemmere og sikrere.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

2 år siden

Lav din egen hjemmeside

Velkommen til lav din egen hjemmeside med Eos1.dk - din gratis guide. Vælg hvilken af vores 3 guides du ønsker at læse her nedenunder: Der er mange gode grunde til at lave sin egen hjemmeside. Måske kender du dem alle og kan nikke genkendende til de...

6 måneder siden

4 gode grunde til at købe personlige ting på nettet

Skal du købe en gave til en ven, eller trænger du bare til noget til dig selv? I stedet for at gå over i butikken, skulle du overveje at bestille varen over internettet, og få den leveret til din dør. Det kan især være en god idé, hvis det er sexlege...

9 måneder siden

5 grunde til at din virksomhed har brug for en professionel hjemmeside!

Hvis du som mange andre ejere af mindre virksomheder tror at du enten ikke har gavn af en hjemmeside, eller at det ikke er inde for dit budget - så tro om! Her er der fem gode grunde til at dit firma har brug for en professionel hjemmeside - uanse...