Lav din egen hjemmeside

Lav din egen hjemmeside

Velkommen til lav din egen hjemmeside med Eos1.dk – din gratis guide. Vælg hvilken af vores 3 guides du ønsker at læse her nedenunder: Der er mange gode grunde til at lave sin egen hjemmeside. Måske kender du dem alle og kan nikke genkendende til dem, måske er der nogle af dem du ikke har hørt om før. I hvert fald så synes vi at det kan være en god ide at lave sin egen hjemmeside af følgende grunde (og har du flere grunde så send dem endelig bare til os så de kan komme med på listen):

  • Du får taleplads til omverdenen. Du har et sted hvor du kan komme med dine meninger og ytringer og hvor folk kan komme og læse dem.
  • Det er mere anonymt end Facebook. Det kan godt være at du gerne vil have din egen hjemmeside at skrive en masse ting på, måske også ting som andre synes lige så godt kunne ligge på Facebook, men på Facebook er alting bare meget åbent. Så kan folk se alle dine private billeder og sådan noget, og det gider du ikke nødvendigvis have.
  • Tingene bliver gemt ordentligt. Hvis du nogensinde har prøvet at skulle finde et indlæg på Facebook eller Twitter der var mere end en uge gammelt ved du hvor besværligt det er. Med din egen hjemmeside bliver tingene liggende på en god og kategoriseret måde, og de bliver ikke væk i strømmen. Så ved du altid hvor du har dem.
  • Du kan dele dit indhold med venner og familie. Det kan være billeder, rejseberetninger og alt sådan noget- ordet er frit
  • Du bestemmer selv over indholdet. Folk kan skrive kommentarer, men hvis det er noget du ikke gider læse så kan du bare slette det
  • Det er sjovt – at lave sin egen hjemmeside er faktisk bare sjovt
  • Det er billigt – du kan få din egen hjemmeside helt gratis, så det behøver ikke engang at koste penge
  • Det tager kun et par minutter – faktisk ikke engang et par minutter, og så er du i gang

Med alle de fordele er der vist ikke så meget at sige – lav din egen hjemmeside nu, og tag del i morskaben. Det er super nemt at komme i gang med at lave din egen hjemmeside, og du kan være i gang allerede om få minutter. Bare vælg den guide der passer til dig ovenfor, og så er du i gang med at lave din hjemmeside. Hvilken en af vores guides du skal følge kommer helt an på hvem du er og hvad det er du vil med din hjemmeside. Vi kan groft sagt komme med følgende anbefalinger, men igen kommer det meget an på hvor teknisk anlagt du er og hvad du skal bruge din hjemmeside til.

Hobbyhjemmeside:

Hvis du er privatperson og bare vil lave din egen hyggehjemmeside så vælg guiden om gratis hjemmeside – så er du i gang på et par minutter, og det kommer ikke til at koste dig en krone.

Avanceret privat hjemmeside:

Hvis du vil have en privat hjemmeside som er avanceret og kan en masse ting, og hvis du også synes at sådan noget med computere og webhotel er sjovt, så skal du gå til guiden om wordpress hjemmeside, og se om ikke det er løsningen for dig.

Firmahjemmeside:

Her er det samme argumentation som med den private – hvis du skal have en meget simpel hjemmeside kan du lige så godt lave en gratis hjemmeside (fordi det program man laver det i er virkelig nemt at gå til), og så evt. bare opgradere til den betalte version for at få fjernet reklamerne og få dit eget domæne. Skal det være en mere avanceret hjemmeside som skal kunne nogle forskellige ting bør du vælge en wordpress hjemmeside

Webshop:

Hvis du skal sælge ting på nettet giver det næsten sig selv – så skal du vælge vores guide til en webshop løsning Held og lykke med at lav din egen hjemmeside – og husk at hvis du har spørgsmål er du altid meget velkommen til at skrive en kommentar her nedenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.