Gratis hjemmeside

Gratis hjemmeside

Du har nu muligheden for at lave din helt egen gratis hjemmeside, takket være et eksklusivt tilbud fra SimpleSite. Hjemmesiden bliver ved med at være gratis, også om et år – og det tager kun få minutter at komme i gang. Vil du se præcis hvor hurtigt det går så tag et kig på videoen her nedenunder – eller klik på knappen og kom i gang med at lave en gratis hjemmeside med det samme Vi har lavet en lille video så du kan se præcis hvor hurtigt det går at lave sin egen gratis hjemmeside Nu har du set i videoen hvordan du kan lave en gratis hjemmeside hurtigt og nemt. Men der er faktisk en lang række fordele ved at lave en gratis hjemmeside, fordele som vi vil komme lidt ind på her:

Det er gratis.

Det siger jo næsten sig selv, men det at det ikke koster noget at komme i gang med at lav din egen hjemmeside er en stor fordel. For det betyder at du kan komme i gang, prøve det af, og så finde ud af om det er noget for dig, eller om det der med hjemmeside alligevel ikke var noget. Det er jo ærgerligt at bruge 500 kroner på en hjemmeside eller webshop løsning for så at finde ud af at du alligevel ikke fik den brugt. Så hellere bare lave den gratis og så opgradere efterfølgende.

Det er hurtigt.

Hvis du laver en anden slags hjemmeside tager det lidt tid at komme i gang. Man skal lige vente på at alting er oprettet og installeret, før man sådan for alvor kan komme ud over stepperne. Sådan er det ikke med en gratis hjemmeside – som du kan se på videoen tog det under to minutter at få alting oprettet og gjort klart, så hvis du går i gang nu kan du have skrevet dine første indlæg og have dine første besøgende om under en time.

Det er nemt.

Hvis du laver en wordpress hjemmeside er der en masse ting du skal sætte dig ind i, og det tager tid. Det er klart at der er mange flere funktioner i WordPress, men hvis ikke du skal bruge de mange funktioner gør de bare mere skade end gavn – så forvirrer de nemlig bare.

Spørgsmål og svar om en gratis hjemmeside:

Her besvarer vi nogle af de oftest stillede spørgsmål og svar – har du et spørgsmål vi ikke har besvaret så skriv det endelig her nedenfor i kommentarfeltet

Er der nogle begrænsninger?

Det er rigtig dejligt at der er mulighed for at lave en hjemmeside helt gratis, men det betyder også at der er nogle begrænsninger. Du har ikke på samme måde som ved f.eks. en wordpress hjemmeside adgang til at redigere i koden, og det betyder at du ikke bare kan lave din hjemmeside lige som du vil. Det gælder både når det kommer til design og funktionalitet, begge steder vil du opleve at du ikke altid kan gøre lige som du vil. Hvis du finder ud af at du kommer til at bruge din nye hjemmeside meget aktivt kan det derfor godt være at du på et tidspunkt skal se dig om efter en anden løsning – det er dog stadig en god ide at starte med at lave en hjemmeside gratis indtil du ved hvad dit behov er.

Hvordan kan hjemmesiderne være gratis?

Et oplagt spørgsmål at stille er hvordan at man kan få en gratis hjemmeside – det koster jo en masse ressourcer hos dem der laver siden, så hvordan løber det hele rundt? Det er et godt spørgsmål at stille, for man skal altid være kritisk hvis der er nogen der forsøger at give noget gratis til en. Lige i dette tilfælde er der dog ikke så meget at være bange for, og du bliver ikke "snydt". Grundlæggende set tjener dem der laver de gratis hjemmesider penge på 2 måder

  • Annoncer på siden. På din nye hjemmeside vil der være nogle reklamer som dine besøgende ser. Det er den "pris" du må betale for at få en side der er gratis.
  • Salg af tillægsydelser. Hvis du en dag får lyst til at opgradere din hjemmeside og f.eks. få et rigtigt .dk-domæne, blive fri for rekamerne eller andet, så kan det sted du har din hjemmeside hjælpe med det – og det tjener de så en lille smule på. Ikke meget, så det kan stadig godt betale sig for dig, men hvis de har 100.000 kunder som de tjener et par kroner på hver, så kan de godt få det til at løbe rundt, også med de mange gratis hjemmesider de laver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.