Få mest ud af dit tv

tv

7 måneder siden |  0 comments  |  Blog

Vi danskere elsker at se tv, faktisk ser vi i gennemsnit to timer og 52 minutters tv hver dag. Det er dermed virkelig en vigtig underholdningsfaktor i forhold til mange andre former for underholdning. Derfor er det også vigtigt, at du sikrer dig, at du får mest muligt ud af dit tv, mens du ser på det. Det er med til at gøre, at du får den bedste oplevelse med det. Det er lige meget, hvad du ser, og hvor stort eller lille dit TV er.

Sæt tv’et rigtigt i forhold til sofaen


Først og fremmest er det en god ide, at du anbringer dit tv på den rigtige måde i forhold til sofaen. tv’et skal stå, så du sidder og ser naturligt over på det, når du sidder i sofaen. Det må hverken være placeret for højt eller for lavt. Begge dele vil være generende for dig.

For at få tv’et placeret i den rigtige højde, kan du købe et tv bord eller et konsolbord til at sætte det på. De er lavet, så de har den helt rigtige højde i forhold til, hvor højt oppe tv’et skal stå.

En anden mulighed er, at du køber et tv møbel, som dit tv kan stå på. Det har også en del, som dit tv kan stå på, så det får den rigtige højde. Derudover har det også opbevaring som for eksempel en reol, som du kan have dine ting stående på.

Sørg for at have den rette afstand til tv’et


Udover at det er vigtigt, hvor højt og lavt tv’et står i forhold til der, hvor du sidder, er det også vigtigt, at du har den rigtige afstand til det. Det er ikke rart, hvis du kommer til at sidde for tæt på din tv-skærm. Det kan du få helt ondt i hovedet af. Så bliver det ikke en rar oplevelse for dig at se tv. Jo større dit tv er, des længere væk fra det skal du sidde.

Er dit tv 28 tommer, bør du sidde mindst en meter fra det. Er det 65 tommer, bør du sidde mindst 2,5 meter fra det. Skal du købe et nyt tv, kan du finde ud af, hvor stort det skal være ved at se, hvor langt det skal stå fra der, hvor du skal sidde.

Vælg den rigtige tv-pakke


Når du har fået styr på, hvordan tv’et skal stå, kan du gå i gang med at se, om det nu også er den rette tv-pakke, som du har valgt. Det finder du ud af ved at se på, hvilke kanaler, som du ser mest. Det vil være dem, som du har brug for at have i din tv-pakke.

Har du en stor tv-pakke med en masse kanaler, som du ikke bruger, er det en god ide, at du får en mindre tv-pakke. Det kan spare dig for rigtig mange penge.

Mange tv-udbydere giver dig mulighed for, at du kan vælge en lille pakke og så tilkøbe enkelte kanaler, som du så vil se. Det gør, at du stadig kan få set alle de kanaler, som du godt kan lide.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

5 måneder siden

Pas godt på elektronikken og andre skrøbelige ting under flytning

Er du i gang med et flytteprojekt? Uanset hvilken type flytteprojekt, du er undervejs med, er der mange ting at have med i overvejelserne. Planlægning er enormt vigtigt for at sikre sig, at flytningen forløber så gnidningsfrit som muligt. Er du e...

6 måneder siden

5 gode grunde til at flere vælger at købe deres tøj online

Rigtig mange danskere er begyndt at handle rigtig meget online. Nyere tal fortæller, at internethandlen er steget meget i løbet af de sidste år. Og blandt andet tøj er én af de ting, som vi er begyndt at købe og få sendt hjem. Det er der faktisk fler...

7 måneder siden

5 gode råd til dig der skal købe elektronik

Er det ved at være tid til at opgradere dit elektroniske udstyr? Skal du derfor ud og kigge efter nye højtalere, en ny computer, et nyt TV eller lignende? Så kan du med sikkerhed drage fordel af at læse følgende 5 gode råd til dig, der skal foretage...