En flot hjemmeside til en billig penge

Ny hjemmeside

2 måneder siden |  0 comments  |  Blog

En ny hjemmeside kan skabe nyt liv i virksomheden. Når en hjemmeside bygges om, kan et helt nyt design medføre at kunderne får en hel ny købeoplevelse, når de handler hos dig. Det er derfor vigtigt at få udarbejdet en hjemmeside, der opfylder de tekniske krav, men som også fokuserer på at skabe et miljø, der sælger til slutkunden.

En dygtig hjemmesidepartner er Esben Bock, der med sine 8 års erfaring indenfor markedsføring ved, hvad der sælger godt og knap så godt. Han hjælper i dag en masse virksomheder med at få udarbejdet nye hjemmesider – mod betaling selvfølgelig. Men hans priser er ganske fornuftige, så du får bestemt mere, end hvad du betaler for.

En WordPress hjemmeside kombinerer skønhed og teknik


Der findes en lang række CMS systemer, hvori der kan bygges hurtige hjemmesider. En af de systemer er WordPress. En stor fordel ved at vælge en WordPress side, er at du får en hjemmeside, der er meget brugervenlig. Desuden kan en WordPress side nemt holdes opdateres, og næsten alle webhoteller tilbyder en nem installation af WordPress til din side.

I dag bygger mere end 25% af alle hjemmesider på internettet på et WordPress CMS, og det er der en grund til. WordPress er et såkaldt open source system, der gør at tekniske nørder, nemt kan redigere, tilpasse og udvikle plugins til systemet. Disse plugins kan du få glæde af, når du skal have udarbejdet din hjemmeside.

Især informationshjemmesider bruger rigtig meget WordPress som CMS. Dette skyldtes at systemet er bygget op af en front end og en meget brugervenlig back end. I back end kan du som bruger opsætning nemt oprette nye sider, lave blogindlæg og meget andet. Dette kan anvendes til at skabe en struktur på hjemmesiden, som søgemaskinerne vil rangere højt.

Kan du selv lave en WordPress side?


Da WordPress er et meget brugervenligt system, er de tænkeligt at du selv kunne sætte en meget basal hjemmeside op. Ligeså simpelt som det ofte er, ligeså avanceret kan systemet desværre være, når et specifikt element lige skal flyttes derhen, hvor du gerne vil have det. Desuden er der nogle tekniske overvejelser omkring søgemaskineoptimering, der skal tages højde for, når hjemmesiden opbygges. Dette er grundet, at søgemaskinerne analysere indholdet på din hjemmeside, før den vises som et topresultat på fx Google. Der er flere elementer, der skal være i fokus under opbygningen af din hjemmeside. Det vigtigste siden juli 2018 er mobilvenlighed eller responsivt design, som det også kaldes. Med det menes der, at din hjemmeside skal være fuldt ud brugbar uanset, hvilken enhed slutbrugeren anvender. En responsiv hjemmeside har fx fokus på bredden af siderne. Herudover skal alle tekster skrives i korte afsnit med korte præcise sætninger.

En anden ting Google undersøger, og som Esben Bock også kan hjælpe dig med at fikse, er hastighedsoptimering. Her skal alle dine billeder komprimeres, og der skal oprettes noget caching. Disse to punkter er de vigtigste, men ikke de eneste tekniske områder, hvor Esben Bock kan være dig behjælpelig. En hjemmeside udarbejdet af en ekspert, kan give dig et boost på søgemaskinerne i forhold til dine konkurrenter.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

6 måneder siden

3 gode tips til linkbuilding

Når en virksomhed har en hjemmeside, så er det jo også noget, som man gerne vil have, at folk ser. Der er ikke meget fidus i, at man har en hjemmeside, men man ikke kan finde den ved at søge på nettet. Specielt i disse tider, hvor mere og mere bliver...

8 måneder siden

Ældre handler også online

Hvis du for eksempel er i gang med at starte din egen hjemmeside eller webshop, har du med sikkerhed et bestemt kundesegment eller en bestemt målgruppe i tankerne. Dine indledende planer behøves dog på ingen måde at være endegyldige. Tværtimod er det...

1 uge siden

Find den rigtige gamer stol

Rigtig mange dyrker efterhånden gaming, og e-sport er blevet utroligt populært de seneste par år. Gaming er online computerspil, hvor folk i alle aldre kan dyste mod hinanden. Man kan også game mod spillere fra andre lande, og...