En flot hjemmeside til en billig penge

Ny hjemmeside

4 måneder siden |  0 comments  |  Blog

En ny hjemmeside kan skabe nyt liv i virksomheden. Når en hjemmeside bygges om, kan et helt nyt design medføre at kunderne får en hel ny købeoplevelse, når de handler hos dig. Det er derfor vigtigt at få udarbejdet en hjemmeside, der opfylder de tekniske krav, men som også fokuserer på at skabe et miljø, der sælger til slutkunden.

En dygtig hjemmesidepartner er Esben Bock, der med sine 8 års erfaring indenfor markedsføring ved, hvad der sælger godt og knap så godt. Han hjælper i dag en masse virksomheder med at få udarbejdet nye hjemmesider – mod betaling selvfølgelig. Men hans priser er ganske fornuftige, så du får bestemt mere, end hvad du betaler for.

En WordPress hjemmeside kombinerer skønhed og teknik


Der findes en lang række CMS systemer, hvori der kan bygges hurtige hjemmesider. En af de systemer er WordPress. En stor fordel ved at vælge en WordPress side, er at du får en hjemmeside, der er meget brugervenlig. Desuden kan en WordPress side nemt holdes opdateres, og næsten alle webhoteller tilbyder en nem installation af WordPress til din side.

I dag bygger mere end 25% af alle hjemmesider på internettet på et WordPress CMS, og det er der en grund til. WordPress er et såkaldt open source system, der gør at tekniske nørder, nemt kan redigere, tilpasse og udvikle plugins til systemet. Disse plugins kan du få glæde af, når du skal have udarbejdet din hjemmeside.

Især informationshjemmesider bruger rigtig meget WordPress som CMS. Dette skyldtes at systemet er bygget op af en front end og en meget brugervenlig back end. I back end kan du som bruger opsætning nemt oprette nye sider, lave blogindlæg og meget andet. Dette kan anvendes til at skabe en struktur på hjemmesiden, som søgemaskinerne vil rangere højt.

Kan du selv lave en WordPress side?


Da WordPress er et meget brugervenligt system, er de tænkeligt at du selv kunne sætte en meget basal hjemmeside op. Ligeså simpelt som det ofte er, ligeså avanceret kan systemet desværre være, når et specifikt element lige skal flyttes derhen, hvor du gerne vil have det. Desuden er der nogle tekniske overvejelser omkring søgemaskineoptimering, der skal tages højde for, når hjemmesiden opbygges. Dette er grundet, at søgemaskinerne analysere indholdet på din hjemmeside, før den vises som et topresultat på fx Google. Der er flere elementer, der skal være i fokus under opbygningen af din hjemmeside. Det vigtigste siden juli 2018 er mobilvenlighed eller responsivt design, som det også kaldes. Med det menes der, at din hjemmeside skal være fuldt ud brugbar uanset, hvilken enhed slutbrugeren anvender. En responsiv hjemmeside har fx fokus på bredden af siderne. Herudover skal alle tekster skrives i korte afsnit med korte præcise sætninger.

En anden ting Google undersøger, og som Esben Bock også kan hjælpe dig med at fikse, er hastighedsoptimering. Her skal alle dine billeder komprimeres, og der skal oprettes noget caching. Disse to punkter er de vigtigste, men ikke de eneste tekniske områder, hvor Esben Bock kan være dig behjælpelig. En hjemmeside udarbejdet af en ekspert, kan give dig et boost på søgemaskinerne i forhold til dine konkurrenter.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

6 måneder siden

Pas godt på elektronikken og andre skrøbelige ting under flytning

Er du i gang med et flytteprojekt? Uanset hvilken type flytteprojekt, du er undervejs med, er der mange ting at have med i overvejelserne. Planlægning er enormt vigtigt for at sikre sig, at flytningen forløber så gnidningsfrit som muligt. Er du e...

7 måneder siden

5 gode grunde til at flere vælger at købe deres tøj online

Rigtig mange danskere er begyndt at handle rigtig meget online. Nyere tal fortæller, at internethandlen er steget meget i løbet af de sidste år. Og blandt andet tøj er én af de ting, som vi er begyndt at købe og få sendt hjem. Det er der faktisk fler...

8 måneder siden

5 gode råd til dig der skal købe elektronik

Er det ved at være tid til at opgradere dit elektroniske udstyr? Skal du derfor ud og kigge efter nye højtalere, en ny computer, et nyt TV eller lignende? Så kan du med sikkerhed drage fordel af at læse følgende 5 gode råd til dig, der skal foretage...