Coloplast

Overvejer du at investerer i Coloplast aktier? Så kan du med fordel læse meget mere om virksomheden og aktien herunder.

Coloplast er en dansk børsnoteret virksomhed, som har deres felt indenfor sundhedspleje. De udvikler og markedsfører produkter og serviceydelser, indenfor sygeplejen, som omfatter følgende 3 forretningsområder, stomi, kontinens og urologi, men også ting som hud og sårpleje.


Virksomheden blev grundlagt i 1957 og har hovedkvarter i Humlebæk. De beskæftiger ca 14.500 mand, og har salgsaktiviteter i 53 lande, blandt andet Afrika, Rusland, Japan og Australien.
Et af Coloplast´s største succeser er stomiposen, som blev opfundet af en dansk sygeplejerske, ved navn Elise Sørensen, og siden da er det blevet til et sandt eventyr, da stomiposen er blevet velkendt over hele jorden, og Coloplast sælger dem i millionvis. For mange er ting som stomi en meget privat sag, og her kommer Coloplast´ vision ind, som er at de vil gøre livet lettere for folk som fx stomi, ved at udvikle og gøre deres produkter mere brugervenlige og mere behagelige at have på kroppen.


Et af deres andre store produkter, er deres inkontinens produkter, som er blevet populære hos folk som inkontinens, og inkontinens er faktisk mere almindeligt end man skulle tro, men det er noget som kan behandles, og gøre livet mere behageligt for folk som har denne lidelse. Her tilbydes også en række muligheder for at snakke med en af deres patientkonsulenter, så man er forberedt på hvad behandlingen går ud på. Disse behandlinger som Coloplast tilbyder har haft stor værdi for de patienter som har brug for Coloplast´s produkt, og flere af patienterne har fået deres livsglæde tilbage, efter endt behandling.

platform, der tilbyder handel med aktier og kryptovaluta, og har meget lave gebyrer ved handel, dog indberetter Etoro ikke til SKAT, så her skal man selv sørge for at ens gevinst eller tab bliver indberettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.