7 apps du som teenager skal kende til

7 apps du som teenager skal kende til

apps

Teenagere er heldige nu til dags. Alle de apps og spil og mere endnu, som de kan bruge til alverdens ting. En app, der kan hjælpe med skole arbejde, en app der kan hjælpe med at gøre dig glad og underholdt. Der er det hele på, og her finder du ca. 7 apps, du absolut skal have som teenager.

Underholdning til de kedelige dage

Underholdning er vigtigt. Teenagere keder sig lynhurtigt, i skolen, derhjemme eller til en stor familiemiddag. Derfor er der brug for noget god underholdning. Der er heldigvis masser af apps, der kan hjælpe dig med at kede dig lidt mindre. App nummer 1. TikTok. TikTok er en de mest populære apps blandt unge. Hvis ikke du allerede har den, er det på tide at få den. Den er fyldt med sjove, søde og seje videoer.

En anden form for underholdning, er at shoppe online. På mobilen kan du nu få en masse apps til forskellige webshops. Det kunne Zalando eller Asos. Så kan du altid sætte dig ned og kigge på tøj, sko eller smykker, bare for at underholde dig selv lidt. Alt shopping på det seneste foregår jo online, læs mere på teenageliv.dk. Du kan også streame fra din mobil. Alle streamingtjenester findes jo som apps, om det er Netflix, Viaplay, Disney+ eller HBO. Det er alt sammen god underholdning lige på mobilen.

Hjælp til dig og din hverdag

Alle der har været teenager, eller er teenager ved, at man går igennem en masse svære ting og skal træffe en masse beslutninger. Derfor kan det være smart med en dagbog app. Refelctly eller Daylio Dagbog er begge to apps, der handler om, at du skal fortælle appen, hvordan du har det og mere til endnu. Så kan du komme ud med dine følelser og frustrationer.

Er du dødtræt af matematik og tysk? To apps, Photomath og Mathway er begge apps, der muligvis kan hjælpe med at løse nogle ligninger og andre matematiske problemer. Samtidigt vil du helt sikker få brug for google oversæt appen. Ikke til at skrive dine opgaver, men til lige at tage et billede af en tekst på tysk, så den oversætter det hele for dig. Det er rigtig smart, og så kan du også følge med.

Elsker du at finde ideer til alt muligt? Opskrifter, tegninger, tatoveringer og noter? Så kan du få en masse inspiration på én enkelt app. Nemlig Pinterest. Pinterest er en app, hvor du kan se en masse billeder, som forskellige mennesker har lagt op. Her vil du kunne se forskellige mapper af billeder, for eksempel en mappe med inspiration til tøj og outfit, og en anden en til tegninger og kreativitet. Det er rigtigt smart, også for dig som teenager.

Apps er så smarte, så der er ingen grund til ikke at benytte sig af dem. De kan hjælpe i hverdagen, hjælpe på en trist og kedelig dag og hjælpe med skoleproblemer. Det er da kun smart, at sådan en lille ting på mobilen, kan gøre en stor forskel for dig, på den gode måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *