3 gode råd til dig der arbejder på computeren

computerarbejde

2 måneder siden |  0 comments  |  Blog

Flere og flere får arbejde i den elektroniske branche, hvor man for eksempel programmerer og opdaterer hjemmesider. Dette kræver dog, at man bruger mange timer ved skrivebordet. Og hvis ikke man sørger for at sidde ordentligt og generelt holde sig sund og tilpas, så kan det give mén på længere sigt. Desuden kan en ordentlig livstil øge arbejdsglæden og motivationen til at arbejde.

Læs med her for 3 gode råd til dig, der bruger mange timer foran computeren.

Sørg for at have ordentligt udstyr

Når man bruger så lang tid ved sit skrivebord, så er det altså vigtigt at sidde godt. Det vil sige, at kroppen er tilpas med skrivebordsstolen og højden på skrivebordet. Det er en god idé at investere i en Gamer stol, som er nogle af de mest behagelige for kroppen at sidde i. Men det kan også betyde, at man for eksempel skal købe ergonomisk tastatur, så man ikke overstrenger sine håndled, når man taster.

Spis en ordentlig kost

Tiden hvor de såkaldte ”computermuse” var sådan nogle usunde typer, der levede deres mors kælder, er ovre. En ordentlig kost er vigtig, fordi det hjælper på det mentale energiniveau og evne til at fokusere, hvis man har fået nok protein i løbet af dagen. Men her gælder det også om at få taget de nødvendige kosttilskud som for eksempel fiskeolie, hvis man ikke spiser nok fisk i løbet af ugen. Se mere om fiskeolie her: http://www.motion-online.dk/fiskeolie/.

Motionér

Motion er iæsr vigtigt, når man arbejder foran computeren hele dagen. Hvis ikke man får motion, så kan kroppen bryde hurtigt sammen. I stedet må man sørge for at holde sig sund og stærk ved for eksempel at gå i motionscenteret eller løbe en tur. Hvis du bliver bidt af det og træner meget, så er der mange, der bruger proteinpulver. Du kan se en test over de forskellige proteinpulvere lige her: http://www.motion-online.dk/proteinpulver/.

En sund livstil vil ikke kun give dig en længere tid på arbejdsmarkedet fysisk, men også psykisk. Motion og god kost er vigtigt for, at hjernen kan fokusere i længere tid på en arbejdsopgave. Arbejder du ved computeren, så er det altså vigtigt at investere penge og tid i en sund og ordentlig livstil, så din fysik og mentalitet kan klare at sidde ved et skrivebord i lang tid.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

5 måneder siden

Pas godt på elektronikken og andre skrøbelige ting under flytning

Er du i gang med et flytteprojekt? Uanset hvilken type flytteprojekt, du er undervejs med, er der mange ting at have med i overvejelserne. Planlægning er enormt vigtigt for at sikre sig, at flytningen forløber så gnidningsfrit som muligt. Er du e...

6 måneder siden

5 gode grunde til at flere vælger at købe deres tøj online

Rigtig mange danskere er begyndt at handle rigtig meget online. Nyere tal fortæller, at internethandlen er steget meget i løbet af de sidste år. Og blandt andet tøj er én af de ting, som vi er begyndt at købe og få sendt hjem. Det er der faktisk fler...

7 måneder siden

5 gode råd til dig der skal købe elektronik

Er det ved at være tid til at opgradere dit elektroniske udstyr? Skal du derfor ud og kigge efter nye højtalere, en ny computer, et nyt TV eller lignende? Så kan du med sikkerhed drage fordel af at læse følgende 5 gode råd til dig, der skal foretage...